Rosa festklänningar

Rosa är många tjejers favortifärg och således en väldigt populär färg på festklänningar. Rosa räknas som en tjejig färg men även en färg som i princip alla verkligen passar i. Blond, rödhårig, mörkhårig, blek eller brun, det finns rosa festklänningar för alla. Rosa är även färg som du kan använda närsomhelst och passar året om. Det gör det ganska lätt att hitta en rosa klänning när du behöver det eller helt enkelt bara vill ha en rosa klänning.

Eftersom rosa passar till nästan alla så kan du kombinera din rosa klänning på många vis bland annat med svarta detaljet, paljetter, silvriga färger, guldfärger, vitt och mycket annat. Snyggast är det om man anpassar accessoarerna efter årstiden det vill säga vita accessoarer till sommaren och svart på vinter. Vilket du än väljer kan du alltid räkna med att du lyser upp och är en liten färgklick på festen i din rosa festklänning.

Scallop Lace Dress

Underbart vacker rosa spetsklänning från NLY One. Helfodrad.

599 kr

Grip Dress

Snygg maxi klänning från Sisters Point i ljusrosa. Stilren men något smala axelband med en omlottlagd v-ringning gör den till en bra festklänning.

499 kr